Over Bert Crompvoets

Mijn naam is Bert Crompvoets en ik heb 14 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ondertussen al 20 jaar ervaring als docent metaaltechniek op een school voor praktisch lerende jongeren in het voortgezet onderwijs. In het bedrijfsleven heb ik ervaring opgedaan als leerling draaier/ frezer bij Philips Sittard.
Daarna heb ik vijf jaar gewerkt als gereedschapmaker bij Nedcar. Om me zelf verder te ontwikkelen heb ik toen de overstap gemaakt om te gaan werken als draaier/ frezer. Daarbij maakte ik gebruik van zowel conventionele- als CNC machines. Als laatste heb ik twee jaar gewerkt als rayonleider in de bodyshop bij Nedcar. Na mijn avonturen bij Nedcar heb ik de stap gezet om te gaan werken in de volwassen educatie. In de functie van materiedeskundige werktuigbouw heb ik een jaar gewerkt bij SBK Advies en training in Helmond.

Met mijn bedrijf Crompvoets Advies en Training ben ik al sinds mei 2009 bezig om bij verschillende bedrijven de kwaliteit van technisch productiepersoneel op een hoger niveau te krijgen. Voor aanbevelingen vraag ik u om op LinkedIn te kijken wat een aantal bedrijven over mijn cursussen en lesgeven hebben geschreven.