SWB

Veilig en gezond werken

Veiligheid, Gezondheid, Milieu, Checklist, Aannemers (VCA)

Help ongevallen te voorkomen en zorg ervoor dat mensen duurzaam inzetbaar zijn. Een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je als organisatie veiliger, slimmer en beter gaat werken is dat je werknemers een VCA cursus laat volgen. Gelukkig halen de meeste medewerkers hun VCA certificaat zonder problemen, alleen een aantal medewerkers lukt dit echter niet. Zij hebben vooral problemen om de moeilijke woorden te begrijpen tijdens de lessen en in de examenvragen. Jammer, want het gaat vaak om betrokken en goede werknemers die soms al jarenlang veilig en gezond aan het werk zijn.

Start Werk & Blijf veilig (SWB)

Voor deze groep werknemers heeft SWB een veiligheidscursus ontwikkeld waarbij iedereen in staat is om dit te behalen. SWB werkt samen met arbodiensten, overheden, onderwijs en TNO. De cursussen van SWB worden gegeven door vakkundige, ervaren en gecertificeerde trainers die werkzaam zijn in het onderwijs en/of werkzaam zijn (geweest) in het bedrijfsleven.

En één daarvan ben ik!

Mijn naam is Bert Crompvoets en ben al geruime tijd werkzaam als docent techniek in het praktijkonderwijs en VMBO en als trainer VCA en SWB voor het onderwijs, bedrijfsleven en re-integratiebedrijven.

Wilt u ook dat elke werknemer veiliger, slimmer en beter gaat werken, vul dan het contactformulier in.

Ik bel u dan voor het maken van een vrijblijvend gesprek.